1. Home
  2.  - 
  3. Verzekeringen
  4.  - Verzekeringen particulieren

Verzekeringen particulieren

Hieronder vindt u ons aanbod van verzekeringen voor particulieren. Vindt u toch niet de informatie die u zoekt, neem dan contact op met ons.

Autoverzekering en Lichte vracht

De autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) vergoedt alle schade die u aan anderen veroorzaakt bij een ongeval met uw wagen. Het is een wettelijk verplichte autoverzekering.

Autoverzekering voor jongeren

Autoverzekeringen voor jongeren hoeven niet peperduur te zijn. Bij VIVIUM gaan ze ervan uit dat jongeren wel hun verantwoordelijkheid kunnen nemen. De autoverzekering voor jongeren tot 26 jaar is een geschikte oplossing voor minder ervaren chauffeurs.

Verzekering motorfiets

De kosten van ongeval met een motor of bromfiets lopen snel op. Gelukkig vergoed de motorfietsverzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) alle schade die u aan anderen veroorzaakt bij een ongeval met uw motor.
Het is een wettelijk verplichte verzekering.

Als u ook een ander voertuig op uw naam hebt, kan ik u deze verzekering aanbieden aan een zéér voordelig tarief!

Brandverzekering

Thuis. Zo is er maar één plek op de wereld. Eigendom of huurwoning, villa, rijhuis, appartement, met een ruime tuin of gezellig dakterras: het is de plaats waar u en uw gezin zichzelf kunnen zijn. Het is dan ook van vitaal belang om uw woning te beschermen.

Familiale verzekering

Een ongeluk is snel gebeurd. Zelfs een kleine onoplettendheid kan voor flink wat schade zorgen bij buren, voorbijgangers, gasten, …
Die ongelukken kunnen we niet vermijden, de vervelende kosten wél.

Hospitalisatie verzekering

Hospitalisatie verzekering

Rechtsbijstand overzicht

Op deze pagina kan u meer informatie vinden over alle soorten rechtsbijstand die wij aanbieden.

Uitvaartverzekering

Een overlijden is één van de moeilijkste gebeurtenissen in het leven, maar helaas ook onvermijdelijk. Dit is een verzekering die u weet dat u zal nodig hebben, alleen niet wanneer.
Met een uitvaartverzekering met “Overlijdensbijstand” zijn uw nabestaanden niet alleen beschermd tegen (onvoorziene) kosten maar ook tegen alle administratieve rompslomp dat een overlijden met zich meebrengt.
Denk aan de uitvaart, maar ook aan eventueel inkomstenverlies door het wegvallen van een werkende partner, de gemeente, de belastingen, enz. …
Bel ons