1. Home
  2.  - Sparen en beleggen

Sparen en beleggen

Hieronder vindt u ons aanbod voor sparen en beleggen. Vindt u toch niet de informatie die u zoekt, neem dan contact op met ons.

Bereken uw pensioen

Hoeveel brengt mijn geld op

Pensioensparen

Is het wettelijk pensioen uw enige bron van inkomsten als u met pensioen gaat? Dan wordt het niet vanzelfsprekend om uw huidige levensstandaard te behouden. Begin daarom vandaag al met pensioensparen.

Langetermijnsparen

Langetermijnsparen is ideaal als u nog wat financiële ruimte heeft naast uw pensioensparen. Jaarlijks zet u een bedrag opzij voor minstens tien jaar.

Vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ)

Een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ) is onmisbaar voor een zelfstandige. Geen enkele andere spaarformule is zo interessant: u recupereert tot 70% van uw gespaarde premie via uw belastingaftrek en uw lagere sociale bijdragen.

Hier kan u de zeven grootste voordelen van het VAPZ terugvinden

Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ)

Bent u een zelfstandige zonder vennootschap of een vrije beroeper? Met de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ) kunt u nu, bovenop uw VAPZ, een extra pensioenkapitaal opbouwen op een fiscaal voordelige manier. Zo kunt u op pensioenleeftijd zonder financiële zorgen genieten van het leven.

Individuele pensioentoezegging (IPT)

Dat sparen voor uw pensioen belangrijk is, weet u. Maar blijft er dan wel voldoende over om vandaag te genieten? En misschien wilt u dat geld straks wel investeren. Zit het dan niet onherroepelijk vast tot uw pensioen?

Kindersparen

U wilt uw kinderen een mooie en zorgeloze toekomst bezorgen. Ook financieel. Dat kan met een “kinderspaarverzekering”. Zo verzekert u uw (klein)kinderen van een stevige financiële ruggensteun op het moment dat ze het echt nodig hebben. En dat zonder een grote hap uit uw budget.

Tak21-beleggingsverzekering

Tak21-rekening
Deze tak21-rekening geeft 8 jaar lang een gegarandeerde opbrengst.
De gegarandeerde rentevoet van de tak21-rekening voor nieuwe contracten bedraagt 1,5 % en kan jaarlijks verhoogd worden met een variabele bonus (winstdeelname).

Tak23-fondsen

Via verzekeringsfondsen van Baloise Insurance, AG Insurance of Delta Lloyd kunt u beleggen in externe beleggingsfondsen van gerenommeerde fondsbeheerders. Uw spaarcenten genieten zo de expertise van verschillende vermogensbeheerders. Hun beleggingskennis en ervaring zijn meestal exclusief voorbehouden voor de grote vermogens.

Groepsverzekering

Hebt u net als veel Belgen een groepsverzekering via uw werkgever? Dat is goed nieuws. Want een groepsverzekering is een slimme manier om een mooi extra pensioen op te bouwen.
 
Bel ons