1. Home
  2.  - Hypotheken en Leningen

Hypotheken en Leningen

Als onafhankelijk makelaar in de kredieten en hypotheken, zoeken wij voor onze particuliere en professionele klanten, steeds de beste oplossing. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de sector, kennen wij naast het reilen en zeilen der wetten ook de verschillende formules die we als het moet en mogelijk is, combineren in functie van de aanvraag.

Bereken je maandlast hypotheek met de IMMOsimulator

Woonlening

Lenen voor uw huis bij Advieskantoor Wim Bogaert & Zoon is kiezen voor een woonlening op uw maat
Wilt u een grond of woning kopen? Of liever uw eigen woning bouwen? Dan staan wij als onafhankelijk kredietspecialist voor u klaar. Bekijk samen met mij hoe u uw bouwplannen kunt realiseren in functie van uw persoonlijke situatie. Lenen voor uw huis via ons kantoor is kiezen voor een woonlening op uw maat.

Renovatielening

Renoveer nu met de glimlach aan een voordelig tarief.
Hebt u renovatieplannen? Waarom wachten met renoveren tot morgen als u uw dromen vandaag kunt realiseren? Met de ‘Renovatielening’ geniet u van een voordelig tarief voor grote en kleine werken. Bovendien gaat het om een lening op afbetaling waardoor de kosten van een hypothecaire inschrijving wegvallen. Wacht niet tot morgen en contacteer ons snel.

Autolening

Autofinanciering aan scherp tarief voor nieuwe wagens(tot 3 jaar oud)
U wilt een autofinanciering afsluiten? U geniet bij ons van messcherpe tarieven voor nieuwe wagens en wagens tot 3 jaar oud. Uitzonderlijk op de Belgische markt waar 2 jaar de norm is. U betaalt maandelijks een vast bedrag met een looptijd tot 84 maanden.

Financiële leasing

Een supplementaire kredietbron
Als specialist in financiële leasing ondersteunen we handelaars (eenmanszaken, vrije beroepen en vennootschappen). Financiële leasing kan zowel voor nieuwe als tweedehandse investeringsgoederen én ook voor kleinere bedragen.

Persoonlijke lening

Een lening voor al uw aankopen
Met een persoonlijke lening doet u vandaag al die belangrijke aankopen en houdt u toch uw budget in evenwicht. Sluit nu een persoonlijke lening af via ons kantoor aan een gunstig tarief en geniet binnenkort al van uw aankoop.

Onze partners

Hieronder vindt u de partners waar wij mee samenwerken.

Bel ons