1. Home
  2.  - 
  3. Sparen en beleggen
  4.  - Kindersparen
Kindersparen

Kindersparen

U wilt uw kinderen een mooie en zorgeloze toekomst bezorgen. Ook financieel. Dat kan met een “kinderspaarverzekering”. Zo verzekert u uw (klein)kinderen van een stevige financiële ruggensteun op het moment dat ze het echt nodig hebben. En dat zonder een grote hap uit uw budget.

Met het “Kindersparen” spaart u in de vorm van een verzekering.

Via maandelijkse stortingen bouwt u een mooi kapitaal op voor uw (klein)zoon of (klein)dochter. Met deze verzekeringsformule blijft het contract in uw handen: u bepaalt zelf wanneer en waarvoor het geld gebruikt wordt.

Een zorgeloze toekomst voor uw kinderen

Het Kindersparen loopt in principe tot uw (klein)kind 25 is, tenzij u in specifieke situaties al vroeger geld wenst op te nemen.

Vanaf de leeftijd van 18 jaar is een eenmalige of gespreide uitbetaling mogelijk voor:

  • De financiering van de studies;
  • Een huwelijk;
  • Bouwplannen.

Het Kindersparen is er uiteraard niet enkel voor ouders. Ook voor grootouders, andere familieleden of goede vrienden is een Kindersparen een mooi alternatief geschenk voor een kind.

Een mooie oplossing ook voor uw successieplanning.

Zekerheid boven alles

Verkiest u zekerheid boven alles, dan kunt u kiezen voor een premievrijstelling bij overlijden en/of premieteruggave bij arbeidsongeschiktheid. Als u of uw partner iets overkomt, dan betaalt de verzekeringsmaatschappij de bijdragen in uw plaats verder.

Een vaste intrestvoet en een jaarlijkse winstdeelname

U kiest tussen een vaste intrestvoet van 0% of 2%. Bovendien deelt u mee in de winst van de verzekeringsmaatschappij via de jaarlijkse winstdeelname.

Call Now ButtonBel ons