Vrije tijd

Hieronder vindt u ons aanbod van verzekeringen voor in de vrije tijd. Vindt u toch niet de informatie die u zoekt, neem dan contact op met ons.

Reisverzekering

Een jaarlijkse medische bijstand die u 24u op 24, 365 dagen per jaar bijstand verleent. Europ Assistance organiseert uw bijstand onmiddellijk en overal ter wereld. Voor al uw reizen in het buitenland: verblijven, citytrips, reizen…

Fietsverzekering

Is de fiets uw belangrijkste vervoersmiddel? Maakt u regelmatig een fietsuitstapje? Of is uw mountain-bike uw uitlaatklep? Iedereen die fietst loopt het risico ooit met pech of een ongeval te maken te krijgen. Helaas lopen de kosten voor de materiële en/of lichamelijke schade dan al snel op.
Voeg daarom Pack Fietser toe aan uw aansprakelijkheidsverzekering B.A. Familiale bij AG Insurance. U geniet dan niet alleen belangrijke vergoedingen bij schade of letsels, maar ook een performante bijstand. En dit tijdens al uw fietsactiviteiten (uitgezonderd wedstrijden) : in de stad, op weg naar school, tijdens een recreatieve uitstap (georganiseerd of niet)…

Pleziervaartverzekering

Voor de verzekeringen van boten, pleziervaartuigen, jachten, binnenvaartschepen e.d. werken wij samen met een toonaangevende verzekeraar uit het Verenigd Koninkrijk met méér dan 175 jaar ervaring.

Golfverzekering

Wat is een golfverzekering?
Het is een verzekering voor de liefhebber, golfspeler die een kapitaal voor lichamelijk ongeval voorziet alsook een waarborg voor schade aan het golfmateriaal.

Paardenverzekeringen

  • Doodverzekering: Dood en noodslachting door ongeval of ziekte en branddekking.
  • Dood- en Ongevallenverzekering: Dood en blijvend onbruikbaar worden door een ongeval en branddekking.
  • ODA-verzekering: Dood, onbruikbaarheid en onvruchtbaarheid door ongeval en/of door een ziekte en branddekking.
  • Uitgebreide verzekering: Al het bovengenoemde en blijvende ongeschiktheid door kreupelheid.
Call Now ButtonBel ons