1. Home
  2.  - 
  3. Verzekeringen
  4.  - Vrije tijd

Vrije tijd

Hieronder vindt u ons aanbod van verzekeringen voor in de vrije tijd. Vindt u toch niet de informatie die u zoekt, neem dan contact op met ons.

Reisverzekering

Een jaarlijkse medische bijstand die u 24u op 24, 365 dagen per jaar bijstand verleent. Europ Assistance organiseert uw bijstand onmiddellijk en overal ter wereld. Voor al uw reizen in het buitenland: verblijven, citytrips, reizen…

Fietsverzekering

Is de fiets uw belangrijkste vervoersmiddel? Maakt u regelmatig een fietsuitstapje? Of is uw mountain-bike uw uitlaatklep? Iedereen die fietst loopt het risico ooit met pech of een ongeval te maken te krijgen. Helaas lopen de kosten voor de materiële en/of lichamelijke schade dan al snel op.

Pleziervaartverzekering

Voor de verzekeringen van boten, pleziervaartuigen, jachten, binnenvaartschepen e.d. werken wij samen met een toonaangevende verzekeraar uit het Verenigd Koninkrijk met méér dan 175 jaar ervaring.

Golfverzekering

Wat is een golfverzekering?
Het is een verzekering voor de liefhebber, golfspeler die een kapitaal voor lichamelijk ongeval voorziet alsook een waarborg voor schade aan het golfmateriaal.

Luxewagen verzekering

Een sportieve coupé, een verfijnde cabriolet of een luxueuze limousine of SUV… Deze verzekering dekt alle recente voertuigen van prestigemerken.

Classic Car Protection

Classic Car Protection dekt klassieke prestigewagens van 25 jaar en ouder.

Evenementen verzekering

Dit product dekt private, openbare en professionele evenementen, of ze nu op het land, op het water of in de lucht plaatsvinden, en dat zowel in België als in het buitenland.

Tentenverzekering

Een verzekering die uw tijdelijke structuren optimaal beschermt, waar ook ter wereld.

Call Now ButtonBel ons