1. Home
  2.  - 
  3. Verzekeringen
  4.  - Ondernemingen

Ondernemingen

Hieronder vindt u ons aanbod van verzekeringen voor ondernemingen. Vindt u toch niet de informatie die u zoekt, neem dan contact op met ons.

Business pack zelfstandigen

Met een Business pack groepeert u de niet-levensverzekeringen voor uw zaak. Dat is niet alleen praktisch en overzichtelijk, u kunt ook tot 20% van uw premies terugkrijgen.

Verzekering wagenpark

Als u meerdere bedrijfsvoertuigen heeft van eenzelfde categorie, kunt u alle verzekeringen van deze voertuigen groeperen in één verzekering voor uw volledige wagenpark. Dat geeft u in de eerste plaats enkele administratieve voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld vlotter uw nieuwe voertuigen verzekeren.

Brandverzekering

U werkte hard om uw zaak te krijgen waar ze nu staat. U bouwde een trouw klantenbestand op, nam enthousiast personeel in dienst en uw magazijn staat vol bestellingen. Maar wat als er morgen iets gebeurt en u niet meer terecht kunt in uw bedrijfsruimte? Kunt u zonder machines of goederen uw contracten nog wel nakomen?

Alle Risico’s Elektronica

Er raakt een paperclip vast in de kopieermachine, u morst koffie op uw laptop of uw tablet wordt gestolen. Hoe belangrijk zijn computers en andere elektrische toestellen voor uw bedrijf? Kunt u probleemloos verder werken als er iets misloopt? Of staat het verlies van uw computer bijvoorbeeld gelijk aan een ramp?

Verzekering bedrijfsschade

U werkt hard en bent altijd voorzichtig. Maar wat als uw restaurant brand vat door een kortsluiting. Uw brandverzekering vergoedt wel de schade aan uw meubilair en inrichting. Maar ondertussen moet uw restaurant wel enkele weken sluiten terwijl uw vaste kosten (lonen, leningen, …) gewoon door lopen. Met andere woorden: de materiële schade door de brand is wel gedekt, maar uw inkomsten niet.

Verzekering Machinebreuk

Als uw machines plots beschadigd geraken en uitvallen, stopt de productie en verliest u geld. Om die schade te dekken, kunt u een verzekering tegen machinebreuk nemen.

Aansprakelijkheids- verzekering

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven ‘Liability’, ook ‘BA Onderneming’ genoemd, vergoedt de schade die uw bedrijf aan derden heeft veroorzaakt.

Objectieve aansprakelijkheid

Baat u een publiek toegankelijke plaats uit? Dan is een verzekering Objectieve Aansprakelijkheid bij Brand of Ontploffing verplicht.
Een gewone brandverzekering of verzekering burgerlijke aansprakelijkheid volstaat niet.

Arbeidsongevallen- verzekering

U moet een arbeidsongevallenverzekering afsluiten als u personeel tewerkstelt. Deze verzekering komt tussen bij ongevallen van uw personeel tijdens het werk, en op de weg van en naar het werk. Zowel de lichamelijke schade als de medische kosten zijn gedekt.

Landbouwverzekeringen

Neem contact op met ons.

CASCO-verzekering

Deze omnium verzekering is afgestemd op het professionele wegvervoer. Of u nu voor eigen rekening of voor derden rijdt, deze verzekering dekt zowat alles:

  • Materiële schade (door aanrijdingen, natuurrampen of vandalisme)
  • Diefstal en diefstalpoging
  • Brand
  • Glasbreuk

CMR-verzekering

De CMR-verzekering is enkel bestemd voor transporteurs die goederen voor rekening van derden vervoeren. De CMR-verzekering van verzekert :

  • Zowel de contractuele als de feitelijke vervoerder;
  • Zowel wegvervoer, stapelvervoer als multimodaal transport;
  • Nationaal en internationaal transport en cabotage.

Verzekering BA Vrachtwagen

De kosten van een ongeval met een vrachtwagen lopen snel op. Gelukkig vergoedt de autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) alle schade die u aan anderen veroorzaakt bij een ongeval met uw vrachtwagen. Het is een wettelijk verplichte autoverzekering. U moet ze dus afsluiten, anders riskeert u een boete.

Binnenvaartschepen verzekering

Een binnenvaartschip, in de wet en de professie binnenschip genoemd, is een niet-zeewaardig vaartuig dat goederen en personen over de binnenwateren (zoals rivieren en kanalen) vervoert.
Wij verzekeren verschillende soorten binnenschepen, kijk dus zeker eens op de gedetailleerde pagina.

Sleepboten verzekering

Een sleepboot is een relatief klein schip met een groot motorvermogen en een speciale trekschroef of schroeven dat wordt gebruikt in de sleepvaart.

Transportschepen

Een transportschip is een vrij groot schip, die doorgaans vloeistoffen of containers e.d. verscheept over zee.
Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van verzekering.
Bel ons