1. Home
  2.  - 
  3. Hypotheken en Leningen
  4.  - Woonlening
Woonlening

Woonlening

Lenen bij Advieskantoor Bogaert is kiezen voor een lening op uw maat
Wilt u een grond of woning kopen? Of liever uw eigen woning bouwen? Dan staan wij als onafhankelijk kredietspecialist voor u klaar. Bekijk samen met mij hoe u uw bouwplannen kunt realiseren in functie van uw persoonlijke situatie. Lenen voor uw woning, opbrengsteigendom of vakantiewoning via ons kantoor is kiezen voor een woonlening op uw maat.

Oplossingen op maat

Startershypotheek: In het begin betaalt u minder, later betaalt u meer

Het verloop van uw maandelijkse aflossingen wordt duidelijk in deze grafiek. We maken er de vergelijking met de klassieke formule met vaste maandelijkse aflossingen.

Voordeelhypotheek: In het begin betaalt u meer, later betaalt u minder

Het verloop van uw maandelijkse aflossingen wordt duidelijk in de grafiek. We maken er de vergelijking met de klassieke formule met vaste maandelijkse aflossingen. 

Hypotheek met 30% vaste termijn

Hier betaal je gewone mensualiteiten (kapitaal + intrest) voor 70% van de het krediet, op 30% betaal je enkel intrest. Let wel, als dit krediet niet herzien wordt tijdens de looptijd ervan, zal de 30% op het einde van de looptijd worden opgevraagd. 

 

Voordelen

  • Flexibele looptijden: als u wilt lenen voor een huis kiest u voor een looptijd tussen 5 en 30 jaar.
  • Afbetalingen op maat: al een carrière opgebouwd of nog maar net in het beroepsleven gestapt? Samen met mij als kredietspecialist beslist u hoeveel u elke maand afbetaalt.
  • Voorschotkrediet: bij de aankoop van een woning is een voorschot gebruikelijk. Als u liever een lening aangaat om dat voorschot te betalen, kunt u dat met mij bespreken. Lenen voor uw huis was nog nooit zo eenvoudig.

Wist u dat: U ook terecht kunt bij ons voor de voordeligste schuldsaldoverzekering op de Belgische markt? Maak een afspraak via https://calendly.com/advieskantoorbogaert om de berekening te maken.

Bereken je maandlast hypotheek

Bel ons