1. Home
  2.  - 
  3. Hypotheken en Leningen
  4.  - Woonlening
Woonlening

Woonlening

Lenen voor uw huis bij Advieskantoor Wim Bogaert & Zoon is kiezen voor een woonlening op uw maat
Wilt u een grond of woning kopen? Of liever uw eigen woning bouwen? Dan staan wij als onafhankelijk kredietspecialist voor u klaar. Bekijk samen met mij hoe u uw bouwplannen kunt realiseren in functie van uw persoonlijke situatie. Lenen voor uw huis via ons kantoor is kiezen voor een woonlening op uw maat.

Oplossingen op maat

Startershypotheek: In het begin betaalt u minder, later betaalt u meer

Het verloop van uw maandelijkse aflossingen wordt duidelijk in deze grafiek. We maken er de vergelijking met de klassieke formule met vaste maandelijkse aflossingen.
Voordeelhypotheek: In het begin betaalt u meer, later betaalt u minder

Het verloop van uw maandelijkse aflossingen wordt duidelijk in de grafiek. We maken er de vergelijking met de klassieke formule met vaste maandelijkse aflossingen.

Voordelen

  • Flexibele looptijden: als u wilt lenen voor een huis kiest u voor een looptijd tussen 5 en 30 jaar.
  • Afbetalingen op maat: al een carrière opgebouwd of nog maar net in het beroepsleven gestapt? Samen met mij als kredietspecialist beslist u hoeveel u elke maand afbetaalt.
  • Voorschotkrediet: bij de aankoop van een woning is een voorschot gebruikelijk. Als u liever een lening aangaat om dat voorschot te betalen, kunt u dat met mij bespreken. Lenen voor uw huis was nog nooit zo eenvoudig.

Wist u dat: U ook terecht kunt bij ons voor een heel goedkope schuldsaldoverzekering?

Bereken je maandlast hypotheek

Call Now ButtonBel ons