1. Home
  2.  - 
  3. Hypotheken en Leningen
  4.  - Autolening
Autolening

Autolening

Autofinanciering aan scherp tarief voor nieuwe wagens(tot 3 jaar oud)

U wilt een autolening afsluiten? U geniet bij ons van messcherpe tarieven voor nieuwe wagens en wagens tot 3 jaar oud. Uitzonderlijk op de Belgische markt waar 2 jaar de norm is. U betaalt maandelijks een vast bedrag met een looptijd tot 84 maanden.

Voordelen

  • Scherpe tarieven: lenen voor een auto is kiezen voor competitieve tarieven. Advieskantoor Wim Bogaert maakt u graag een voorstel op uw maat.
  • Financiering tot 100% van de aankoopprijs: u hoeft geen voorschot te betalen. U kunt de volledige som laten financieren.
  • Langere looptijd: u kunt, naargelang de grootte van het geleende bedrag voor uw wagen, opteren voor een looptijd tot 84 maanden.

Motorfinanciering voor motoren tot 3 jaar oud aan een scherp tarief

Een motorfinanciering afsluiten? Dat kan aan messcherpe tarieven voor motoren (meer dan 50cc) tot 3 jaar oud. Uitzonderlijk op de Belgische markt waar 2 jaar de norm is. U betaalt maandelijks een vast bedrag met een looptijd tot 60 maanden.

Voordelen

  • Scherpe tarieven: lenen voor een motor bij is kiezen voor competitieve tarieven. Wij als uw kredietspecialist doen u graag een voorstel op uw maat.
  • Financiering tot 100% van de aankoopprijs: u hoeft geen voorschot te betalen. U kunt de volledige som laten financieren.
  • Langere looptijd: u kunt, naargelang de grootte van het geleende bedrag voor een motor, opteren voor een looptijd tot 60 maanden.
Bel ons